Over Hamlet Castles

Hier in Diever is Shakespeare altijd dichtbij, dus Hamlet in combinatie met mijn achternaam (van de Kasteelen) vormden al snel mijn bedrijfsnaam, Hamlet Castles. Hamlet was de prins van Denemarken op het kasteel Kronborg.

Diever heeft verschillende gezichten, in de zomer is het druk met toeristen die komen kamperen op één van de vele kampeerterreinen of gebruik maken van andere faciliteiten, zoals diverse bed & breakfasts of hotels hier in de omgeving. Er wordt ook altijd een heel aantal activiteiten georganiseerd zoals de wekelijkse braderieën, hardloopwedstrijden, de fietsvierdaagse met gezamenlijk ontbijt, oldtimer dag en natuurlijk de voorstellingen van Shakespeare die al 75 jaar opgevoerd worden in de buitenlucht. Tegenwoordig is er zelfs de mogelijkheid in de winter naar uitvoeringen te gaan in het nieuwe Globetheater. In de herfst/winter keert de rust terug en is het stil op straat.

Maar ook dan komen er gelukkig mensen naar Diever voor bijvoorbeeld een familie- of vriendenweekend, of collega’s die voor een ‘hei-sessie’ of teambuilding naar één van de vele kampeerboerderijen of groepsaccommodaties komen. Zo’n bijeenkomst wordt nog gezelliger door het organiseren van een oud-Hollandse spellenavond!